Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Δυνατές βλεφαρίδες




                 


Σε όλες μας αρέσει να έχουμε μακριές και δυνατές βλεφαρίδες....Υπάρχουν κάποια tips, με τα οποία, μπορούμε να βελτιώσουμε την εμφάνισή τους...
Καταρχήν, δεν πρέπει να παραμελούμε το ντεμακιγιάζ τους...Η αφαίρεση της μάσκαρα, εκτός από τα προϊόντα εμπορίου, σε υγρή μορφή, μπορεί να γίνει και με baby oil, ή ακόμα και με ελαιόλαδο αραιωμένο με νερό σε αναλογία 1 προς 2.Καλό είναι να αποφεύγονται τα μαντιλάκια ντεμακιγιάζ, καθώς επίσης και η τριβή των βλεφαρίδων.Οι κινήσεις πρέπει να είναι απαλές, έτσι ώστε να έχουμε όσο δυνατόν μικρότερη απώλεια τριχών...Επίσης, καλό είναι να αποφεύγεται και η χρήση του ψαλιδιου,ή εάν δεν μπορείτε χωρίς αυτό, να το χρησιμοποιείτε πριν περάσετε τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα.

Ακολουθεί μία απλή συνταγή, η οποία, σε συνδυασμό και με τα παραπάνω, κάνει τις βλεφαρίδες μας πιο δυνατές και με το πέρασμα του χρόνου πιο μακριές!!!

Κάθε βράδυ, πριν πέσουμε για ύπνο, τις περνάμε με απαλές κινήσεις, κατά μήκος με αμυγδαλέλαιο ή καστορέλαιο.Το πρωί, τις ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου